Eetcafé De Tijd

Oisterwijk

RESERVEREN
TripAdvisor

Ons eigen
Tijdschrift

Trots zijn we op ons eigen huismagazine, genaamd “Tijdschrift”. Vooral trots omdat we hem zelf maken, dat wil zeggen dat de redactie geheel bestaat uit onze eigen medewerkers en ex-medewerkers, super toch!! Een magazine wat we viermaal per jaar tegelijk met het wisselen van de seizoenen uitbrengen. Een boekwerkje vol met wetenswaardigheden over ons bedrijf, onze producten, evenementen, nieuwtjes, info, onze medewerkers en onze gasten. Je mag dit tijdschrift gerust meenemen, heeft u tips, aanvullingen of opmerkingen dan horen we het graag via tijdschrift@oisterwijk.nl

Tijdschrift Zomer 2017

ZOMER EDITIE 2017

De zomer van 2017 is weer begonnen! Kom nu naar De Tijd voor een heerlijk biertje of een verrukkelijke maaltijd. Lees het nu in onze nieuwe Zomereditie!

BEKIJK & BLADER
Tijdschrift Lente 2017

LENTE EDITIE 2017

Het is weer voorjaar! In dit Tijdschrift onder het hoofdstukje “borreltijd” een overzicht van de biertjes die bij dit jaargetijde passen. Onze filosofie is dat iedereen, jong en oud zich hier thuis voelt. Onze gasten noemen “de Tijd” vaak de huiskamer van Oisterwijk, iets waar we erg trots op zijn. Ieder moment van de dag heeft zijn eigen karakter; soms rustig, soms gezellig druk, maar altijd even gastvrij!
Veel leesplezier en graag weer tot ziens in Eetcafé de Tijd!

BEKIJK & BLADER